StatSoft STATISTICA logo zoals bedoeld Naar de webshop
Making the World More Productive ®
Oplossingen > Vertical > Energie

Energie

De energie-markt wordt geconfronteerd met voortdurende verandering, liberalisering, stevige concurrentie, transitie naar een duurzame energievoorziening en toenemende reguleringsdruk. Om de uitdagingen aan te gaan en succesvol te opereren is een gedegen actueel inzicht van cruciaal belang.

STATISTICA biedt de snelste route om de prestaties van uw geautomatiseerde installatie/centrale te verbeteren, kosten te verlagen en de uitstoot zichtbaar te verminderen. De bewezen oplossing is gebaseerd op multivariate en voorspellende procesbesturingsalgoritmen die gevoed wordt met gegevens afkomstig uit uw eigen databases (mogelijk aangevuld met OSIsoft PI data historian). Uitgebreide analyse, monitoring en rapportage omtrent veelal duizenden parameters vindt plaats op basis van de door u geselecteerde prestatie- en kwaliteitsindicatoren.

Op deze wijze is een efficiënte procesbewaking mogelijk en kunnen er verdere optimalisaties worden doorgevoerd. De enterprise analytics oplossing wordt gebouwd op een client-server (en web-enabled) architectuur met real-time monitoring mogelijkheden en een ingebouwd document management systeem. Een voortdurend veranderende omgeving vraagt om tijdige bijsturing; de flexibiliteit van STATISTICA Enterprise sluit hier naadloos op aan.


STATISTICA Enterprise maakt gebruik van uw bedrijfsdata met:


Bovenstaande projecten hebben als doelstelling: Samen op weg naar duurzame verbetering? Naast operational excellence kunnen STATISTICA oplossingen worden ingezet voor product/services leadership en customer insight projecten.

Geïnteresseerd?


Ga de uitdaging aan met intelligentie op je werkplek.
Neem contact op voor een nadere kennismaking!

Enkele klanten:

Logo Austrian Power Gas      Logo Vattenfall      StatSoft's Partnership with the Electric Power Research Institute

home omhoog