StatSoft STATISTICA logo zoals bedoeld Naar de webshop
Making the World More Productive ®
StatSoft > Partners

Hieronder vindt u informatie over onze StatSoft partners:

Momentum Technologies werkt voor bedrijven en organisaties die actief zijn op de markt van vastgoed en de arbeidsmarkt. Marktanalyses, markt- informatiesystemen en internet- en bedrijfsportalen worden ontworpen en gerealiseerd.
Logo SURFspot Enterprise Relations is een dienstverlenend bedrijf op het gebied van Marketing Intelligence, Business Intelligence en CRM. Tot de expertise gebieden behoren Operationeel CRM, Analytisch CRM alsook Campaign Management. 
EPRL sluit partnerovereenkomst met StatSoft STATISTICA
PDF

Logo SURFmarket SURFmarket, voorheen Surfdiensten, is de ICT-marktplaats voor Benelux instellingen in het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek. SURFmarket voorziet deze markt van betaalbare kwaliteitsproducten. Zo hebben docenten, medewerkers en studenten onder meer een passende keuze uit software.
SURFmarket sluit overeenkomst met StatSoft STATISTICA PDF
Logo SURFspot SURFspot is de ICT-webwinkel waar het hoger onderwijs software en ICT-producten tegen interessante condities kan aanschaffen.Logo slim.nl
SLBdiensten is een intermediair tussen het voortgezet- en middelbaar (beroeps) onderwijs en de software branche.

Slim.nl is de ICT-webwinkel die software levert voor thuisgebruik aan iedereen die leert of werkt in het voortgezet- en middelbaar (beroeps) onderwijs.
Slim.nl is in 1996 opgericht en is een initiatief van SLBdiensten.
Logo UNC Plus Delta
UNC Plus Delta is een implementatie- en trainingsbureau op het gebied van Lean en Six Sigma. Clienten wordt verbetervermogen gegeven en bedrijven en organisaties worden geholpen hun operationele resultaten structureel te verbeteren.
UNC Plus Delta sluit partnerovereenkomst met StatSoft STATISTICA PDF

Logo STATSConsult STATSCONsult, voorheen Cosinus Computing BV en gevestigd te Drunen, is al meer dan 23 jaar een advies- en trainingsbureau voor statistische analyse. De dienstverlening is aangevuld met de distributie van statistische software producten in de Benelux.
STATSCONsult benoemd tot STATISTICA Value Added Reseller PDF


home omhoog