StatSoft STATISTICA logo zoals bedoeld Naar de webshop
Making the World More Productive ®
Klanten > Feedback

Feedback

Hierbij spontane feedback van een aantal van onze relaties:

“In vier maanden tijd hebben we onze investering in software, opleiding en onze eigen tijdsinvestering dubbel en dwars terugverdiend. En dan staan we nog slechts aan het begin.”

Joop Bruinzeel, Chief Credit Risk Officer (CCRO), Novum Bank
Logo voestalpine "De functionaliteit van het STATISTICA Decisioning Platform gaat veel verder dan uitsluitend analyse. De eenvoudige integratie van STATISTICA in de bestaande architectuur en het eenvoudige onderhoud zijn belangrijke succesfactoren met een groot potentieel voor verdere toepassingen."

Stefan Theuerkauf, Hoofd Project Execution Control, EOS Duitsland
Logo voestalpine "Bij STATISTICA Data Miner staat een breed spectrum aan analyse-methoden ter beschikking waardoor wij een complexe samenhang van onze proces-data konden identificeren. Hierdoor hebben wij passende classificatie- en prognosemodellen kunnen ontwikkelen. Op deze wijze optimaliseren wij onze processen en is de productkwaliteit verder te verbeteren."

Silvia Mitter, Onderzoeks-ingenieur, voestalpine Stahl GmbH
Logo Randstad "De analytische vaardigheden van de StatSoft adviseurs gecombineerd met onze branche kennis hebben geresulteerd in een geavanceerde oplossing die toekomstvast is en eenvoudig in gebruik."

Jürgen Schäfer, Manager Research en CRM, Randstad Deutschland
Logo Rodenstock "Door de inzet van STATISTICA tijdens product-design, ontwikkeling en productie zijn wij instaat de processtabiliteit te verbeteren. StatSoft levert niet alleen software maar ook de statistische know-how als gekwalificeerde dienstverlening."

Günter Niemeyer, Ontwikkelingsingenieur gereed Product, Rodenstock GmbH
Logo Continental "Dank zij de uitgebeide Data Mining functionaliteit op het gebied van methoden en algoritmes zijn wij instaat geweest om een geschikte werkwijze te vinden voor het beantwoorden van onze vragen. De flexibiliteit van STATISTICA stelt ons in staat onze productie-processen snel en effectief in kaart te brengen."

Dr. Udo Kreißig, Manager Technologie ontwikkeling, Continental Automotive
Logo Scheufelen "Met STATISTICA Enterprise kunnen wij maatgericht en zeer professioneel onze procesdata monitoren. Het stelt ons gerust dat de competente en persoonlijke dienstverlening van StatSoft uitkomst biedt bij vragen en eventuele problemen."

Jürgen Höckel, Manager Kwaliteit en Milieu, Papierfabriek Scheufelen
Logo P&G "STATISTICA Data Miner zet ik in zodra de grenzen van statistiek in zicht komen. De laagdrempelige grafische user interface gecombineerd met een veelvoud aan beschikbare algoritmen zoals bijvoorbeeld Random Forest, Boosted Trees of STATISTICA Visual Basic (SVB) maakt STATISTICA Data Miner tot mijn meest ideale hulpmiddel zodra het aankomt op de modellering van complexe data."

Silvio Miccio, Process Development, Procter & Gamble Service GmbH
Logo DEVK "Onze vakafdeling heeft STATISTICA Data Miner snel in productie genomen. Het project is geheel volgens wens verlopen."

Bruno Küpper, Klantencontact en Dialoog-Marketing, DEVK Versicherungen
Logo argonauten "De funktiopnaliteit van STATISTICA Data Miner heeft ons terstond overtuigd. De prijs/kwaliteitsverhouding is bovendien fantastisch. De dienstverlening maakt het geheel af. Het partnership met StatSoft is terzake kundig en zeer professioneel."

Jochen Hahn, Managing Director, argonauten G2 GmbH

home omhoog